Om Lite Sukker

Solera lanserer nå merkingen «Lite Sukker». Den nye innholdsmerkingen garanterer et lavt sukkerinnhold i vinen.

Vi har den siste tiden sett et økende fokus hos norske forbrukere på sukkerinnhold i vin. Vi lanserer det nye merket for at forbrukerne lettere skal orientere seg i vinhyllene, og enkelt kunne finne viner med et lavt sukkerinnhold.  Vindruene til de utvalgte vinene har et naturlig lavt innhold av sukker som påvirkes av forhold som jordsmonn, temperatur og solforhold.

Vi lytter til kundenes ønsker om å vite mer om innholdet i vinen, og tror at de som er bevisst på sukkerinnholdet i mat og drikke vil sette pris på vårt initiativ.


Stor etterspørsel blant de yngste

I en undersøkelse utført av analysebyrået YouGov for Solera var hver fjerde kvinne og nær en av fem menn opptatt av sukkerinnholdet i alkoholholdig drikke. Det er den yngste gruppen av kundene i tillegg til pensjonistene som var mest opptatt av sukkerinnholdet. Kun hver tiende respondent svarte at de synes det var enkelt å finne ut av sukkerinnholdet i vinen.

Det er generelt økende oppmerksomhet på innhold i mat og drikke. Kvalitet og gode produkter blir enda viktigere for forbrukerne.

Vin fra flere land

I første omgang har vi valgt ut viner fra Chile og Frankrike, men Solera planlegger å merke flere av vinene våre, som innfrir kravene, med “Lite Sukker” i tiden fremover.

Om Solera Norge

Solera er en ledende drikkevareleverandør til det norske markedet.  Vi leverer til Vinmonopolet, hotell- og restaurant, dagligvare og travel retail. 

Vår målsetning er å tilby drikkevarer for enhver anledning.

Vår historie som leverandør av drikkevarer strekker seg helt fra 1924. I dag består Solera Norge av datterselskapene Engelstad, Best Cellars, Stenberg & Blom, Eurowine, Bottleneck, Winehouse, Urban Beverages, Sommelier, Multibev og Cuveco.

Solera representerer en stor portefølje av spennende produkter fra produsenter over hele verden. Alkoholholdige drikker utgjør hovedtyngden av vår virksomhet, men vi importerer også stadig flere ikke-alkoholholdige drikkevarer.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.